Manja Weijers

Fysio Flow Utrecht

Voor wie?
Wil je graag beter bewegen in Utrecht? Dat kan, vanaf 17 april 2017 is er elke maandagavond een Fysio Flow les om weer beter te bewegen. Deze les is speciaal voor mensen die merken dat ze minder soepel in hun lichaam zitten, moeite krijgen met balans en bijvoorbeeld klachten ervaren in voeten, knieën en heupen. In de les gaan we aan de slag met het mobieler worden van het lichaam, weer soepel in je vel komen zitten. Hierdoor wordt de balans verbeterd, kun je langere afstanden lopen en ervaar je minder klachten.

 

Hoe ziet een les eruit?
We beginnen elke les het soepel maken van de voeten en de heupen. Zo werken we heel het lichaam af naar boven en nemen we ook de rug en de borstkast onder handen. Er worden yin houdingen gedaan, hierbij blijf je 4-5 minuten in een houding, maar ook yang houdingen. Bij de yang houdingen vind meer beweging plaats en is met aandacht bewegen erg belangrijk.

Fysio Flow in utrecht

Wanneer?
De Fysio Flow les start vanaf 17 april:
Maandag 20.00-21.00

Kosten
Voor de kosten van de les kun je terecht op de website van Heart yoga
Een proefles kost €7,50

Waar?
Yogaschool Heart Yoga
Van de Mondestraat 107
Utrecht

Tip
In mijn boek ‘Beweeg beter‘, vind je heel veel tips om beter te bewegen, aanschaffen kan via de website. Ook in oa dit blogje vind je informatie over hoe het komt dat je minder goed gaat bewegen.