Manja Weijers

Yin XL 5 januari 2018 bij Heart Yoga Utrecht

5 Januari, de feestdagen zijn voorbij, veel sociale verplichtingen, veel eten, misschien ook wel veel stress. Je hebt behoefte aan rust, aan stilte. Dat kan bij deze yin XL les bij Heart Yoga in Utrecht. Wees snel met boeken want er is maar beperkt plek. De les kost €25,00 en is incl thee met wat lekkers.

workshop heupklachten
In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Bij deze XL les blijf je 5-8 minuten in een houding om diep tot het bindweefsel door te dringen.

Wanneer: 5 januari 2018
Tijd: 19.30-21.30
Waar: Heart Yoga, van de Mondestraat 107, Utrecht
Inschrijven: klik op onderstaande banner

Nog een aantal voorwaarden:
– Volledige restitutie is alleen mogelijk indien 4 dagen van te voren is afgemeld, daarna 50% en na 24 uur van te voren 0%. Dit geldt niet als de les door mijzelf wordt afgezegd, dan krijgt iedereen de €25,00 terug.
– Luister goed naar je lichaam, het is niet de bedoeling dat je met pijn beweegt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen lichaam. Ondertekende is niet verantwoordelijk voor lichamelijke klachten die opgelopen zijn tijdens deze workshop. Alle houdingen zijn veilig om te doen indien je goed naar je lichaam luistert. Als je buurman verder komt betekend dat niet dat jij ook verder moet komen, ieder lichaam is anders. 
– Als de les om 19.30 is begonnen kan ik de deur niet meer openen, dus kom op tijd.
soepele schouders