Manja Weijers

soepele schouders

Tarieven

Tarieven
Een goed en totaal beeld van je te krijgen vind ik belangrijk. Zo raffel ik het onderzoek en de behandeling niet af. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de plek waar je last hebt, maar naar je hele lichaam. De intake is daarom langer dan een normale fysiotherapeutische intake en bevat naast een uitgebreid onderzoek ook een behandeling.

 

Intake en behandeling met en zonder verwijzing
75 minuten
EUR 75

 

Reguliere somatische fysiotherapie sessie
30-45 minuten EUR 35

Intake en/of begeleide oefeningen via skype
30 minuten EUR30

 


Preventieve behandelingen

Privé yoga therapie behandeling/ reiki
30 minuten €35,–                           10-ritten 6mnd geldig €315,–
60 minuten €60,–                          10-ritten 12mnd geldig 540,–

 

Waarom contractvrij?
Macht, de verzekeraars krijgen dat steeds meer over de fysiotherapeuten. Ze mogen in behandeldossiers kijken (zonder zwijgplicht) en bepalen het aantal behandelingen dat wij mogen geven bij een bepaalde klacht. Daarnaast wordt ook bepaald wat voor behandeling je eigenlijk zou moeten geven, dmv protocollen. Elke persoon is anders, elke klacht is anders. Ik ben van mening dat een verzekeraar niet kan bepalen hoeveel behandelingen jij als individu nodig hebt en wat voor behandeling dit is. Ook willen ze dat we enorm veel bijhouden aan administratie en het behandeldossier. Hier gaat veel tijd en frustratie in zitten. In de aangeboden contracten geven de zorgverzekeraars mij namelijk niet de vergoedingen en de ruimte om de kwaliteit te leveren die ik voor ogen heb. Dit betekent dat ik als therapeut voor jou werk en niet voor de verzekeraar.


Wat betekent contractvrij voor jou?
Je betaalt een behandeling gelijk bij mij. Via de mail ontvang je een factuur, die je kunt insturen naar je verzekeraar. Bij een aanvullende verzekering krijg je ongeveer 70% terug, maar heb je een restitutie verzekering, dan ontvang je in bijna alle gevallen (behalve CZ) 100% terug. Wil je hier mee informatie over kun je contact met me opnemen. De intake kun je als onderzoek EN behandeling declareren. Helaas heb je bij een aantal verzekeringen een verwijzing nodig, want ze denken dat ik zonder contracten niet kan bepalen of ik je mag behandelen of terug moet sturen naar de huisarts. Dit geldt voor jou als je verzekerd bent bij;
– Zilveren Kruis Achmea
– Menzis
– Zorg&Zekerheid en
– De Friesland


Afzeggen van de afspraak
24 Uur voor de afgesproken behandeling dien je een afzegging te melden. Wanneer dit niet gebeurt, zal de behandeling in rekening gebracht worden. Alleen in zeer bijzondere omstandigheden kan van deze regel worden afgeweken. Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan telefonisch, of via info@manjaweijers.nl.