Manja Weijers

Yin Yoga bij Heart Yoga Utrecht

Vanaf 13 februari geef ik elke maandagavond yin yoga bij Heart Yoga Utrecht.

Yin yoga is een rustige therapeutische vorm van yoga waarbij het bindweefsel wordt beïnvloed. Bindweefsel loopt door heel ons lichaam, van voet tot kruin. Het omgeeft elke spier, elk bot en elk orgaan, waardoor alles aan elkaar verbonden is. Door dit bindweefsel te beïnvloeden kun je ervoor zorgen dat beweegpatronen weer normaliseren en je weer lekker in je vel komt te zitten.

Elke yin houding duurt ongeveer 5 minuten en kan als behoorlijk heftig ervaren worden, de houdingen die je het zwaarst vind, heb je eigenlijk het meeste nodig.

Yin is goed voor iedereen, zeker als je het heel druk hebt, of veel aan je hoofd, als je altijd maar doorgaat. Maar ook als je klachten hebt als artrose of bijvoorbeeld telkens terugkerende rugklachten.

Tijd: 18.30
Kosten: vind je hier
Lokatie: Van der Mondestraat 107, Utrecht