Manja Weijers

Fysio Flow Utrecht

Voor wie?
Wil je graag beter bewegen in Utrecht? Dat kan, elke maandagavond is er een Fysio Flow les om weer beter te bewegen. Deze les is speciaal voor mensen die merken dat ze minder soepel in hun lichaam zitten, moeite krijgen met balans en bijvoorbeeld klachten ervaren in voeten, knieën en heupen. In de les gaan we aan de slag met het mobieler worden van het lichaam, weer soepel in je vel komen zitten. Hierdoor wordt de balans verbeterd, kun je langere afstanden lopen en ervaar je minder klachten.

 

Hoe ziet een les eruit?
De les is heel rustig, soms beginnen we bij de voeten en maken we die helemaal los. Altijd speelt het ademen een grote rol, bewegen op de ademhaling. Er wordt heel ontspannen bewogen, heel soepel, heel rustig met heel veel aandacht. Hierdoor leer je je brein gebruiken en kom je beter in je vel te zitten.

fysio flow

Wanneer?
Maandag 20.00-21.00

Kosten
Voor de kosten van de les kun je terecht op de website van Heart yoga
Een proefles kost €7,50

Waar?
Yogaschool Heart Yoga
Van de Mondestraat 107
Utrecht

Tip
In mijn boek ‘Beweeg beter‘, vind je heel veel tips om beter te bewegen, aanschaffen kan via de website. Ook in oa dit blogje vind je informatie over hoe het komt dat je minder goed gaat bewegen.