Manja Weijers

Online programma

Zo! Ik ben lekker bezig al zeg ik het zelf en echt super enthousiast over mijn nieuwe plannen.

Mijn online programma voor klachten start begin september. En om zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van de mensen, heb ik een enquête gemaakt.

https://www.survio.com/survey/d/W9O3R9P1Q3E2Q9T4J

Waar gaat het online programma over? Het is in ieder geval gebaseerd op mijn boek: Beweeg beter. Een heel aantal oefeningen worden opgenomen op video, zodat je ze nog beter kunt uitvoeren.

online programma
Het programma zal vooralsnog uit 6 blokken bestaan.
  • Elk blok heeft een ander thema, bv over de klacht zelf (anatomie), houding, stressrespons (vanuit somatic perspectief), pijn, emotionele oorzaak. Hier schrijf ik een uitgebreid en makkelijk leesbaar stuk over en vertel ik over in een filmpje. Zodat je een nog beter beeld krijgt van je eigen lichaam en je (mogelijke) klacht.
  • Daarnaast zitten er kleine opdrachten bij om meer bewustwording te creëren. Bijvoorbeeld ‘hoe  adem je als je stress ervaart’, of ‘hoe lang zit je op een dag’.
  • En er zijn filmpjes met oefeningen die bij het thema horen. Bij het thema anatomie horen bv oefeningen om beter te bewegen en bij stressrespons, somatic oefeningen. Dit worden losse filmpjes en gegeven als in een les van max 30 minuten.
  • Daarnaast worden de losse oefeningen ook nog toegevoegd als pdf, dus opgeschreven.
Het is behoorlijk uitgebreid en het gaat vooral om bewust worden van bewegen en leefstijl. De oefeningen kun je thuis op bed of op de grond doen. Je hoeft er niks voor aan te schaffen en het kost weinig tijd.

Maar, ik doe het niet over elke klacht. Daarom de enquête, zodat ik erachter kan komen wat men zoekt. Ik zou het echt super fijn vinden als je de enquête voor me invult! Je maakt dan gelijk kans op een gratis versie:

https://www.survio.com/survey/d/W9O3R9P1Q3E2Q9T4J

Wil je hier meer informatie over? Je kunt me altijd een mail sturen op info@manjaweijers.nl of via het contactformulier