Manja Weijers

Online cursus nek en schouderklachten

Nek en schouderklachten, heel veel mensen hebben hier last van. In september start ik daarom de online cursus soepele schouders en een lekker losse nek. Er zijn veel manieren om je nek en schouderklachten te verminderen. Zonder dat dit veel tijd of energie kost. Zonder dat je naar de sportschool hoeft om saaie oefeningen te doen. Je hoeft er niks extra’s voor aan te schaffen. Jij bent voldoende.

 nek en schoudersklachten

 

Ja dat kan echt

Op een simpele manier je klachten verminderen. Weer pijnvrij door het leven gaan, zonder je belemmerd te voelen door deze pijn. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar, het kan echt! Ik merk het bij mijn patiënten, ik merk het bij de mensen die naar mijn lessen komen en hiermee aan de slag gaan. Stuk voor stuk zitten ze beter in hun vel. Ze ervaren minder klachten en zijn sneller van hun klachten af. Ze bewegen weer soepel en vrij!

Je mist namelijk een stukje bewustwording

Vaak geef je je klacht als het ware aan een therapeut. Je vraagt hen het op te lossen en zij doen erg hun best en geven aan wat jij moet doen.  Maar wat zeg jij zelf? Wat zegt je lichaam? Wat ‘zegt’ je klacht? Er is natuurlijk niks mis met een behandeling en het kan heel goed samen met dit programma. Maar vaak vergeet je jezelf en zou je graag willen dat iemand anders het oplost. Terwijl het enorm belangrijk is om je aandacht erbij te hebben, zodat jouw lichaam je klachten verminderd.

Je brein gebruiken is de oplossing

In het online programma gaan we daarmee aan de slag. Je ontdekt hoe je je brein kunt gebruiken om van je klachten af te komen. Jij hebt een klacht en je hebt een brein en alles staat met elkaar in verbinding. Heel vaak kun je daarom zelf al heel veel aan je klacht doen. Je eigen lichaam moet immers de klacht verminderen of helen. Iemand anders kan dat niet. Jouw lichaam moet het doen.

De kickstart is de dialoog met het lichaam. Via diverse experimenten en oefeningen. Op die manier is spanning niet meer de vijand, maar een boodschap van het lichaam en een mogelijkheid om te leren.

Wat komt er allemaal aan bod?

De cursus bestaat uit 6 modules. De eerste module gaat over je klacht. Daarna gaat het over je adem, je houding, je stressrespons, je pijn en je emoties. Verder leer je waarom je brein zo belangrijk is en wat voor invloed je voeten hebben. Alles wordt in hapklare stukken aangeboden en het is makkelijk leesbaar. Ook de oefeningen zijn simpel. Je kunt 6 weken over de cursus doen, of 6 maanden. Om gemotiveerd te blijven krijg in ieder geval de eerste 6 weken elke week een reminder voor het volgende blok.

Nog even wachten

Op dit moment ben ik druk bezig met het programma te maken en ik blijf je via facebook op de hoogte houden over de vorderingen. Volgende week komt er een preview online.

Wat zijn de kosten?

De cursus zal van moment van lancering tot aan 1 oktober €99,00 kosten. Maar als je me nu al een berichtje stuurt (info@manjaweijers.nl) dat je interesse hebt krijg je €25,00 korting, dit is incl. btw. Na 1 oktober zal de cursus €150,00 kosten.
Je krijg daar dus de cursus soepele schouders en een lekker losse nek voor, samen met de cursus verwen je voeten en de cursus Gebruik je brein, beweeg bewust beter ieder ter waarde van €25,00. Ook kun je voor vragen altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

Dat betekent dat als je nu al beslist je meer dan 60% korting krijgt. Je betaald €75,00 ipv €200,00. 

Als je me een mail stuurt dan krijg je zodra de cursus online is vanzelf de juiste link doorgestuurd.