Manja Weijers

*leuke casus* stressklachten

Elke week omschrijf ik een korte casus van wat ik behandeling in mijn praktijk.

Man met stressklachten vanwege een erg druk leven. Met als gevolg een hartaanval. Hij wil weer kunnen ontspannen. Hij komt een keer in de maand voor een behandeling van 60 minuten. We starten altijd met ademoefeningen en daarna rustig bewegingen uit Mobilizing Awareness®. Na afloop is hij zo ontspannen dat hij het liefst nog een uurtje blijft liggen op de behandelbank. Hij is zich bewust van zijn (te snelle) ademhaling en kan deze nu op tijd vertragen waardoor zijn hoofd een stuk rustiger is. Hij geeft ook altijd aan dat hij al rustig wordt als hij de behandelkamer inloopt, gewoon van mijn aanwezigheid.

stressklachten

Wat is het toch mooi als mensen zich zo openstellen en mij vertrouwen dat ze mee naar huis nemen wat ik ze aanreik.

Wil jij ook ervaren wat je ademhaling met je doet? Hoe je dmv een kleine simpele oefening al heel veel rust kunt krijgen? Maak dan een afspraak! www.manjaweijers.nl/contact

De volgende casus komt volgende week maandag. Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op facebook