Manja Weijers

*leuke casus* last van linker schouder

soepele schouders

*leuke casus*

Dame kwam met last van haar linker schouder, er zat echt enorm veel spanning. Het viel me op dat ze een groot ingetrokken litteken had op haar rechter schouder en dat ze haar rechter arm niet kon optillen. Ze was eraan gewend geraakt en zag daar geen verbetering in. Ze kwam vanwege haar linker schouder.

online programma

Ik heb voorgesteld om toch met rechts aan de gang te gaan. Links is waarschijnlijk zo gespannen om rechts te helpen. Na een paar behandelingen kon ze haar rechter arm weer optillen, had ze geen last meer van het litteken en ook was links een stuk beter!

Loop jij ook al een tijd met beweegklachten waarvan je denkt niet van af te komen? Maak dan een afspraak dan gaan we samen kijken of je beter kunt bewegen!