Manja Weijers

*mooie casus* Dame met burn out klachten

*mooie casus* Dame met burn out klachten wil graag een massage. Nou geef ik eigenlijk geen massage, maar soms, als de stress zo enorm hoog is maak daar een uitzondering voor. Wel altijd met een stuk bewustwording. Mevrouw gaf aan dat ze altijd uitgeput raakt van therapeuten en zich beurs voelt na een behandeling. Maar dat ze van mij nergens last van heeft. Ze voelt zich altijd erg goed na de behandeling en ze vind het erg prettig dat ze het gevoel heeft dat ik niet oordeel, ondanks haar problemen.
 
Ze wilde graag iets terugdoen. Maar wat wil je als therapeut nog meer? Het feit dat ze me zo vertrouwt en zich zo goed voelt is meer dan voldoende, dat maakt mijn werk zo mooi.
 
Heb jij ook behoefte aan ontspanning? Wil je weten wat je zelf kunt doen om wat beter in je vel te zitten? Maak dan nu een afspraak!