Manja Weijers

Yin XL 13 juli 2018 bij Heart Yoga Utrecht

13 juli, vlak voor de zomervakantie (voor midden NL), de kinderen zijn veel thuis, misschien ga je op vakantie? En daardoor misschien ook wel veel stress. Je hebt nu al behoefte aan rust, aan stilte. Dat kan bij deze yin XL les bij Heart Yoga in Utrecht. Wees snel met boeken want er is maar beperkt plek. De les kost €25,00 en is incl thee met wat lekkers.

workshop heupklachten
In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Bij deze XL les blijf je 5-8 minuten in een houding om diep tot het bindweefsel door te dringen.

Wanneer: 13 juli 2018
Tijd: 19.30-21.30
Waar: Heart Yoga, van de Mondestraat 107, Utrecht
Inschrijven: KLIK Ik ben een nieuwe betaalsysteem aan het uitproberen, en er wordt nog niet altijd een factuur gestuurd, ontvang je geen mail (ook niet in spam), dan hoor ik dat graag.

soepele schouders