Manja Weijers

Anatomie Workshop Woerden: heupen, knieen en voeten

Woerden, 29 september 2018

Tijdens deze workshop kijken we naar de connectie van de voeten, knieën en heupen met de romp. Moet je je billen nou wel of niet aanspannen bij achteroverbuigingen? En waarom zijn je voeten het belangrijkste lichaamsdeel?

Anatomie, een onderwerp waar je als yogadocent enige (veel) kennis van moet hebben. Waarschijnlijk heb je tijdens je opleiding wel het een en ander geleerd. Maar over anatomie ben je nooit uitgeleerd. Er valt altijd wel iets te leren, of je nu beginnend docent bent of al enkele jaren ervaring hebt. We nemen jullie graag mee om het lichaam te ontdekken.

We hebben het over botten, ligamenten en spieren en hun verbinding met elkaar, de patronen die er zijn. Waar moet je opletten in je lessen en ook komt er een klein deel over veel voorkomende klachten. Daarnaast bespreken we als tegenhanger de chakra anatomie. De les zal veel theorie zijn met daarnaast praktische toepassingen voor in je lessen. Het doel van deze workshop is dat je meer inzicht krijgt zodat je vragen van studenten makkelijker kunt beantwoorden.

 

Wanneer: 29 september 2018
Waar: Pompemolenlaan
Hoe laat: 13.30-17.30uur
Kosten: €65,-
Aanmelden: hier

nek en schouders 17 maart

beide voor €110: KLIK hier