Manja Weijers

25 augustus: Gezonde rug, heupen, knieen en voeten Etten-Leur

Workshop voor gezonde rug en benen

In deze workshop gaan we aan de slag met de voeten, benen en onderrug. De plek waar we klachten ervaren is vaak niet de plek waar de oorzaak zit. Zo is de knie een erg delicaat gewricht, er is weinig beweging mogelijk en is erg gevoelig. Klachten in de knie ontstaan vaak omdat de enkel of de heup niet helemaal doen wat ze moeten doen. Klachten in de onderrug kunnen zo ook ontstaan vanuit de heupen en voeten.

Vaak is er nog een belangrijke factor die meespeelt. Doordat we benen hebben, kunnen we lopen. Met elke stap nemen we een stap in de toekomst. Als we niet zeker zijn van deze toekomst, als we niet zeker weten wat we nou eigenlijk willen, of wat ons doel is, kan dit spanning geven in de heupen. Als we worden tegengehouden, als je iets vanuit het verleden meesleept. Zie het voor je als zo’n kogel die vastzit aan het been van een boef. Kun je ook niet vrij je stappen nemen. Deze spanning zorgt ervoor dat we niet meer vrij kunnen bewegen en gaan compenseren, hierdoor kunnen op tal van andere plekken klachten ontstaan.

Tijdens deze workshop ga je aan de gang om je rug, heupen en voeten weer soepel te laten bewegen, zodat jij lekkerder in je vel zit en de stappen kunt nemen die jij wilt nemen.

Heb je een ernstige klacht dan is het misschien handig om voor inschrijven af te stemmen met mij (info@manjaweijers.nl) om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer: zaterdag 25 augustus 2018
Waar: YogaMe, Hilversum
Tijd: 10.00-12.00
Kosten: €35,00

aanmelden via: Klik hier