Manja Weijers

Beweeg beter met Manja op 15 juli in Groningen

Beweeg beter op 15 juli in Groningen

In deze uitgebreide workshop nemen het de voet onder de loep. Waarom vind ik de voet zo belangrijk? En wat gebeurd er in het lichaam als de voet niet goed beweegt? Om goed te bewegen is het belangrijk dat je je lichaam leert kennen en dat het lichaam in elk gewricht de beweging kan maken die het moet maken. Dus naast de voet gaan we ook aan de slag met de rest van het lichaam. Je gaat ondervinden waar jouw lichaam vast loopt en misschien kom je wel tot de oorzaak van een lichamelijke klacht.

Tijdens het lopen beweeg je elk gewricht. Bij elke stap-cyclus heb je elke beweging gemaakt die je lichaam kan maken. Natuurlijk niet in de eindstand, maar elk gewricht beweegt wel, zelfs je kaak beweegt bij het lopen. Beweegt er iets niet goed? Dan compenseert je lichaam dat elders of beweegt het ergens anders ook niet goed.

beweeg beter met manja

We starten de workshop met de theoretische achtergrond, daarna doen we een uitgebreide bodyscan. Hierbij kijk je of je gewrichten alle bewegingen kunnen maken. Na deze bodyscan gaan we aan de slag om het lichaam weer beter te laten bewegen. Met een les voor de voeten en rug. Ook gaan we specifieke bewegingen maken die ook in het looppatroon voorkomen. Je zult merken dat het doen van deze bewegingen direct effect hebben op de manier van je lopen.

Het menselijk lichaam is ontzettend goed in het genezen van zichzelf, alleen soms is het een beetje afgedwaald van de juiste weg. Door het lichaam te laten ervaren wat er mogelijk is, breng je het weer op de juiste weg.

 

 

Waar: Leuk dorpje net naast Groningen (adres volgt)
Wanneer: 15 juli
Hoe laat: 11.00-15.00
Kosten: EUR 49,50
AanmeldenHier