Manja Weijers

Reiki 1 en yin yoga

Ik merk in mijn anatomie workshops dat mensen het vaak lastig vinden om te begeleiden in een houding. Om de ander aan te raken. Waar raak je de ander aan? Hoe stevig of hoe zacht. En wanneer en bij wie doe je het stevig en wanneer en bij wie doe je het zacht. Welke richting geef je druk, of geef je geen druk? Kun je stevige maar toch zachte druk geven? Hoe kun je het prettig maken?

Ben je (yin) yogadocent en wil je graag meer doen met het begeleiden in yinhoudingen of savasana? Weet je niet zo goed hoe je iemand in een houding kunt begeleiden? Voelt dat ongemakkelijke voor je? Wil je graag de energie laten stromen? En reiki geven?

Dan is deze workshop echt wat voor jou! Je krijgt hier namelijk de initiaties voor reiki 1 (heb je reiki 1 al, geen probleem, je kunt ze zo vaak krijgen als jij wilt). Je leert over reiki, over afstemmen en over begeleiden in een houding. Je leert over neurologie (hoe werkt dat dan dat afstemmen, waarom is dat belangrijk?) en over pijn.

reiki yinyoga

Samen met yogilega Vera Develing krijg je 4 initiaties over 1,5 dag verspreid. Je gaat het gelijk toepassen in de praktijk. In savasana (alsof je een standaard behandeling geeft) maar ook in yogahoudingen.

Heb je reiki 1 al ontvangen en wil je toch meedoen? Dat is geen probleem, je kunt de initiaties meerdere keren ontvangen, of je slaat dat deel over als je daar geen behoefte aan hebt.

Meer informatie volgt

Wanneer: begin 2020
Tijd: zaterdag van 13.00-17.00 en zondag van 10.00-18.00

Kosten: EUR 300 (incl reiki 1 certificaat)
Inschrijving of meer informatie: stuur een mail naar info@manjaweijers.nl