Manja Weijers

Soepele rug Soest 20 januari

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wel eens worstelt met pijn in rug en/of schouders, die wel eens of structureel last heeft van stijfheid in nek/schouders of rug.

Je leert luisteren naar waar je wervelkolom en gehele rug behoefte aan heeft. We gaan aan de slag met rustige bewegingen om de gehele wervelkolom los te maken. Er zal meer ruimte ontstaan in de borstkas waardoor de adem beter kan stromen en er meer ontspanning kan ontstaan. De stressrespons zal verminderen waardoor je meer ruimte gaat ervaren. Een positieve beweging dus.

nek en schoudersklachten

Je onderrug krijgt meer vrijheid om te bewegen en dat ga je ook merken in je heupen die losser aan gaan voelen. Pijn en stijfheid gaan op termijn verdwijnen.

Daarnaast ga je je rug ook weer activeren, sterker maken. We starten klein, met simpele oefeningen om je core te activeren. Zodat je rug niet alleen soepel is, maar ook sterk!

De workshop is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, mits je op de grond kunt liggen. Alle bewegingen zijn namelijk op de grond. Contact met de grond is belangrijk om te ontspannen en door deze ontspanning kun je makkelijker activeren.

Waar:  WeDoYoga, Peter van Breemerweg 3 in Soest
Wanneer: zondag 20 januari, 16.00-18.00uur
Aanmelden: www.wedoyoga.nl

 


Manja
: “Tijdens mijn lessen en behandelingen combineer ik altijd mijn achtergrond als yogadocent en fysiotherapeut. Ik zie het niet los van elkaar. Als therapeut vind ik het fijn om mensen te helpen en om te onderzoeken wat het lichaam nodig heeft. De zachtheid van yoga kan daarbij vaak helpen. Yoga is mijn passie. Yoga geeft me ook veel rust en ontspanning. In de yoga lessen probeer ik altijd de cursisten uit te dagen op een verantwoorde manier. Allignment en bewust bewegen vind ik erg belangrijk, maar bovenal liefde en compassie voor jezelf tijdens de les en daarbuiten.” (van www.manjaweijers.nl) .