Manja Weijers

Privé anatomie-les voor yogadocenten

Ik heb besloten om in 2019 geen anatomie bijscholingen meer te geven voor (yin) yogadocenten. Daarvoor in de plaats komt een andere optie. Eentje waarbij je precies leert wat jij wilt leren. Namelijk privé anatomie-les.

anatomie voor yin yogadocenten

Je mag dat alleen doen, of samen met een andere docent om de kosten te sparen. We komen snel tot de kern dus je bent ook niet een heel weekend kwijt. Het mag gaat waar jij het over wilt hebben, waar jij diepgang in zoekt. Een privé anatomie-les is hier ideaal voor.


Kosten: EUR 60 per uur
Tijd: ligt aan het onderwerp en is in overleg. Het kan al vanaf 1 uur.
Waar: In Utrecht of via skype
Informatie: KLIK HIER en stuur me een bericht

Wil je meer leren over de schouders? Dan is mijn online programma Soepele Schouders echt een aanrader. Je leert ontzettend veel over anatomie, klachten en mooie bewegingen en houdingen om soepele schouders te krijgen.

soepele schouders