Manja Weijers

*Mooie casus* paniekaanvallen

Een aantal maanden terug kwam er een dame in de praktijk met paniekaanvallen. Graag wilde ze daar van af, of in ieder geval er beter om mee leren gaan. We zijn gaan kijken naar grote gebeurtenissen in haar leven. Zeker rond het ontstaat van de aanvallen, zo’n 10 jaar geleden.

Er waren 2 zaken die opvielen, ze had inderdaad een traumatische ervaring gehad 10 jaar geleden. En ze had een geboortetrauma. De eerste behandeling hebben we daar nog niks mee gedaan omdat we elkaar eerst beter wilde leren kennen.

De tweede behandeling zijn we aan de slag gegaan met haar geboortetrauma. En de derde met het trauma van 10 jaar geleden. Telkens met een aantal weken ertussen. Laatst zag ik haar weer en ze had geen paniekaanvallen gehad. Terwijl er genoeg triggers waren geweest.

Hoe mooi is dat! Zo ontzettend fijn voor haar. En ik voel me zo dankbaar, dat ik iemand kan helpen om van de paniekaanvallen te komen. Dat er zo’n band tussen ons ontstaat dat ze de trauma’s volledig kan doorlopen en afmaken. Want dat is wat we doen. We maken de trauma’s af zodat het lichaam ze verwerkt. Lees hier meer KLIK

Maak afspraak

Heb jij ook last van stress, paniekaanvallen, overspannenheid of burn out? Ik ga graag met je aan de slag!