Manja Weijers

Access Bars

Wat is Access Bars?

Access Bars is een energetische behandelmethode waarbij er verschillende energiepunten op het hoofd (Bars) geactiveerd worden. Deze punten staan voor bepaalde kwaliteiten, bijvoorbeeld creativiteit, vriendelijkheid, heling, lichaam, vreugde, verdriet etc. Door de energie te laten stromen door deze punten verandert je zijn.

Door het laten stromen van de Bars wordt alle overbodige ballast, die je nog bij je draagt, verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Dit wordt gedaan door 32 drukpunten op het hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

Het nodigt je uit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent. Om een leven te gaan generen voorbijgaand aan de Jij die je denkt te zijn. Volledig in contact met je ziel, je zijn. Volledig in je kracht, je oneindige kracht.

De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed. Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

De grondlegger van Access Bars, Gary Douglas, geeft aan dat het allemaal begint met een vraag. Op het moment dat iets is, of dat je een antwoord hebt is er geen ruimte meer voor groei, dan staat het al vast. Maar als je een vraag stelt, is er ruimte om te groeien, om verder te komen.

Stel jezelf eens de volgende vragen

  • Hoe zou ik graag willen dat mijn leven is?
  • Hoe zou mijn leven er over 5 jaar uitzien als ik zo kan leven?
  • Wat is de eerste kleine stap die kan ik zetten om zo’n leven te leiden?

Of;

  • Wat heeft mijn lichaam op dit moment nodig?
  • Wat wil ik eten?
  • Is dit goed voor mij?

Afstemmen op jezelf

Je kunt ook afstemmen op jezelf en kijken wat voor signaal je lichaam geeft. Pak twee kledingstukken, een donker shirt en een vrolijk licht shirt. Wat voor gevoel krijg je als je naar het donkere shirt kijkt? En naar het lichte? En hoe voel je als je naar een beige shirt kijkt? Wat geeft je een licht en vrolijk gevoel? Wat maakt je zwaar en somber? En als je kijkt (of eigenlijk voelt) naar de mensen om je heen, wie geeft je een licht gevoel en wie maakt je zwaar? Wat denk je dat het beste voor je is?

Maak afspraak

Behandeling

Een sessie duurt standaard 75 minuten. Elk punt mag lang genoeg aangeraakt worden om goed te stromen. Daarom duurt een behandeling 90 minuten, zodat we rustig kunnen beginnen en eindigen.

Behandeling 90 minuten €118 (incl btw)

Voor andere energetische sessies; KLIK HIER