Manja Weijers

Contact

soepele schouders

links


Adres praktijk

Manja Weijers Fysiotherapie

Studio 3, boven
Weg naar Rhijnauwen 3
3584 AD Utrecht

0623971243

BIG-nummer: 19918536104

Als je in behandeling bent bij mij en je wilt je afspraak verzetten, dan kan dat via onderstaande button. Graag wel een mail daarbij aan mij versturen, ik krijg namelijk geen notificatie daarvan.

Als je nieuw bent en je je wilt een afspraak maken? Dan graag ook eerst een mail (of bericht onderaan de tekst), gezien ik geen notificatie krijg van je registratie.


De praktijk zit in het zwembadgebouw. Je gaat echter niet naar binnen door de hoofdingang, maar links langs de ingang door een ijzeren poort, loop een stuk door tot aan de deur met een plakaat van studio3. Druk op de bel voor studio boven.

Ik doe doe deur open, dit kan even duren, als ik midden in de behandeling zit, de knop zit namelijk net buiten mijn ruimte. Het liefst heb ik daarom dat je 5 minuten voor je behandeling begint aanbelt. Eerder kan ook, maar dan kan het dus even duren.

Dan ga je de trap op omhoog en daar mag je alvast je schoenen uitdoen. Dit omdat de studio graag de ruimte schoon wilt houden. Ik ben hier zelf ook erg blij mee, omdat ik een groot voorstander ben van binnen de schoenen uit. Dat lees je hierhier en nog een met een extra tip; hier

Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte. 

Er is een grote parkeerplaats en parkeren is gratis. Verder stopt bus 12 voor de deur, bushalte Krommerijn Zwembad. 

* Verplicht