Manja Weijers

Contact

soepele schouders

links


 

Adres praktijk

Manja Weijers Fysiotherapie

Amsterdamsestraatweg 128-134
3513AL Utrecht

0623971243

 

Vanaf 22 oktober zit ik volledig in mijn nieuwe praktijk

Studio 3, boven
Weg naar Rhijnauwen 3
3584 AD Utrecht

De praktijk zit in het zwembadgebouw. Je gaat echter niet naar binnen door de hoofdingang, maar links langs de ingang door een ijzeren poort, loop een stuk door tot aan de deur met een plakaat van studio3. Druk op de bel voor studio boven.

Ik doe doe deur open, dit kan even duren, als ik midden in de behandeling zit, de knop zit namelijk net buiten mijn ruimte. Het liefst heb ik daarom dat je 5 minuten voor je behandeling begint aanbelt. Eerder kan ook, maar dan kan het dus even duren.

Dan ga je de trap op omhoog en daar mag je alvast je schoenen uitdoen. Dit omdat de studio graag de ruimte schoon wilt houden. Ik ben hier zelf ook erg blij mee, omdat ik een groot voorstander ben van binnen de schoenen uit. Dat lees je hierhier en nog een met een extra tip; hier

Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte. 

Er is een grote parkeerplaats en parkeren is gratis. Verder stopt bus 12 voor de deur, bushalte Krommerijn Zwembad. 

* Verplicht

 

Per bus: lijn 3 en 120, halte “Viaduct”.
Te voet: 10 minuten vanaf Utrecht CS.
Per auto: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aan de achterzijde van de praktijk op de 1Daalsedijk.  Gratis parkeren kan verderop op de Amsterdamsestraatweg in de buurt van de Watertoren, met name in de zijstraten. Dit is 10 minuten lopen naar de praktijk.