Manja Weijers

Life Coaching

Een life coaching traject kan ingezet worden als je toe bent aan verandering of groei. Als je meer balans wilt ervaren tussen denken en voelen. Als je stress ervaart of tegen belemmerende overtuigingen en patronen aanloopt in je privé leven of je werk. Samen gaan we hier mee aan de slag om meer tot je kern en kracht te komen.

Doel

We werken vanuit een doel; waar wil je naar toe en wat zijn de mogelijkheden? Tijdens onze afspraken wordt er vooral gewerkt aan de de ontwikkeling op emotioneel niveau en bewustzijnsniveau. Dit doen we door onder andere aan de gang te gaan met emoties en/of patronen die je ervaart en je belemmeren in je werk of privé leven. We reflecteren op wat je al hebt gedaan om je doel te bereiken. Wat was je meest effectieve aanpak? En wat de minste en waarom? En van daaruit kijken we wat wij samen kunnen doen.

Kern van het probleem

We zoeken uit waar de kern ligt van het probleem en gaan hier mee aan de slag. Zodat dit je meer ruimte en rust geeft om te kunnen doen wat je graag wilt. Ook krijg je verschillende handvatten aangereikt om te reflecteren en vooruit te gaan. 

Emoties verwerken

Tijdens onze afspraken zullen we vooral kijken naar wat je tegen houdt om te groeien. We werken met beperkende emoties en overtuigingen of trauma’s uit het verleden die je in het nu belemmeren. De emoties, overtuigingen of trauma’s pakken we aan en ga je loslaten (of verwerken) zodat ze je niet meer in de weg staan. 

Maak afspraak

Traject

Een life coaching traject bestaat uit 4 afspraken, de eerste is 1,5 uur, de andere 3 zijn 60 minuten. 

Kosten: EUR 339 ipv €382. (incl btw).