Manja Weijers

manja fysiotherapie

Over Manja

soepele schouders

Cursussen en opleidingen


Over Manja

Ik ben Manja, fysiotherapeut, P-DTR practitioner  en yogadocent. Ik help je om:

 • weer beter te bewegen
 • van (langdurige) klachten af te komen
 • meer te ontspannen
 • beter kunnen omgaan met stress
 • in te zien wat ze zelf kunnen doen
 • inzicht te krijgen in hun eigen klacht(en)
 • tevreden te zijn met zichzelf
 • keuzes durven te maken
 • je eigen weg te volgen
 • soepeler te bewegen
 • op een gezonde manier aan je lichaam te werken
 • meer ruimte te krijgen in je lichaam
 • meer in balans te komen

Mijn missie

Mijn missie is jou te laten ervaren dat het niet veel moeite kost om beter te bewegen. Je kunt al veel bereiken Door kleine aanpassingen te maken in je dagelijkse bezigheden en meer aandacht te hebben bij wat je doet. Hierdoor beweeg je met meer vrijheid en minder klachten. 

Ik heb gemerkt dat door langzaam en met aandacht te bewegen je heel snel van spanningsklachten en andere bewegingsklachten af kunt komen waardoor je weer vrij en soepel beweegt. Het komt regelmatig voor dat ik iemand behandel met chronische bewegingsklachten (denk daarbij bv aan rugklachten, nekklachten of heupklachten) die door een paar behandelingen en tips voor thuis een stuk beter in zijn vel zit en een stuk minder pijn heeft. Daarvoor gebruik ik AiM en P-DTR als behandelmethode.

Mijn drive

Mijn drive is alles te weten te komen van het menselijk lichaam. Het is zo ontzettend interessant hoe het lichaam in elkaar zit en hoe alles aan elkaar verbonden is. Waar ik nog enthousiaster van word is om dit toe te passen in mijn behandeling en jou dit te laten ervaren, zodat je daarna pijnvrij weer naar huis gaat.

Lessen en behandelingen

Tijdens mijn lessen en behandelingen combineer ik altijd mijn achtergrond als yogadocent en fysiotherapeut. Ik zie het niet los van elkaar. Als therapeut vind ik het fijn om mensen te helpen en om te onderzoeken wat het lichaam nodig heeft. De zachtheid van yoga kan daarbij vaak helpen. Yoga is mijn passie, ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en de vooruitgang te zien. Yoga geeft me echter ook veel rust en ontspanning. In de yoga lessen probeer ik altijd de cursisten uit te dagen op een verantwoorde manier. Alignment en bewust bewegen vind ik erg belangrijk, maar bovenal liefde en compassie voor jezelf tijdens de les en daarbuiten.

Manja