Manja Weijers

Mijn boek

MWeijers_Beweegbeter_voorkant

Let op, het boek is uitverkocht! Alleen digitaal nog te bestellen.

Yes de nieuwe druk is binnen! Er is niet veel veranderd, iedereen was er al super enthousiast over. Maar ze waren op, dus er moesten nieuwe besteld worden. Daarom is de nieuwe druk met kleurenfoto’s en heeft het een nieuwe spellingscontrole ondergaan. De inhoud en de oefeningen zijn zo goed als gelijk gebleven. Wat goed is hoef je ook niet aan te passen.

Dit boek bespreekt verschillende simpele aspecten om beter te bewegen. Je kunt het makkelijk toepassen in je dagelijks leven en zult gelijk profijt hebben.

Het eerste deel bespreekt de theorie om beter te bewegen. Wat is pijn, hoe werken spieren en hersenen, hoe beweeg je beter?

Deel twee bevat een groot aantal oefeningen die je makkelijk thuis op bed (of de grond) kunt uitvoeren, bijvoorbeeld als je opstaat of juist naar bed gaat. Kies een paar oefeningen uit die je fijn vind om te doen en doe ze zo vaak je wil!

Hier kun je alvast een oefening vinden om te doen

Aanschaffen kan via deze website. Laat je gegevens achter en ik stuur je een factuur. Geef ook aan of je hem opgestuurd wil hebben of dat je hem komt ophalen op een van de verkooppunten.

Het boek kost EUR15. Voor verzending komt daar nog €3,50 bij.

Ophalen kan in Utrecht.

Let op, het boek is uitverkocht! Alleen digitaal nog te bestellen.

Bestel nu, klik hier! (–> Het kan zijn dat de link het niet doet, stuur mij dan een mail naar info@manjaweijers.nl. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een oplossing)

Wil je liever een e-book? Klik dan op onderstaande button. EUR15

Heb je het gewone boek en wil je het e-book erbij, stuur mij dan even een bericht, klik hier je ontvang dan een korting.

Formaat: EPUB (wil je een ander formaat, stuur me dan ook even een berichtje klik hier )

Bestel EPUB nu!  (–> Het kan zijn dat de link het niet doet, stuur mij dan een mail naar info@manjaweijers.nl. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een oplossing)

Formaat: MOBI (kindle)

Komt binnenkort

Wat vinden andere van mijn boek?

Chantal: “Ik was vanmorgen weer fijn met jouw boekje aan de slag. Op dit moment herstellende van een longonsteking en dan sluiten deze milde oefeningen goed aan!”

Kitty: “Erg prettig leesbaar, makkelijk taalgebruik en je vliegt er doorheen.”

Femke: “Elke keer naar mijn werk lees ik een stukje, ik heb al veel nieuwe dingen gelezen, die ik wil gebruiken in mijn werk.”

Francien: “Ik vind je boek erg goed en helder geschreven, vooral wat betreft het mechanisme van chronische pijn!”