Manja Weijers

Ontspanning

Heb je last van lichamelijke klachten door stress, een burn-out of whiplash? Denk daarbij aan nek en schouderklachten, hoofdpijn, rugpijn. Dan kan ik je als fysiotherapeut ook helpen.

Ik begeleidt verschillende mensen in mijn praktijk om zich beter te voelen in het dagelijks leven. Ik behandel verschillende mensen met een whiplash, burn-out, rouwverwerking en polymyalgie rheumatica.

Ik behandel 40-45 minuten, zodat we alle tijd hebben om rustig te starten, de week te evalueren en daarna verder te gaan met de ontspanning. Voor de ontspanning gebruik ik verschillende technieken. Onder andere visualisaties, meditatie en ademhalingstechnieken. Als het lichaam het toelaat eindig ik met rustige bewegingen vanuit Mobilizing Awareness®. Daarnaast plaats ik mijn handen op je lichaam, startend bij je voeten om je aandacht in het hier en nu te ouden, zodat je kunt gronden en ontspannen.

Een behandeling duurt ongeveer 40-45 minuten en kost €40,00. Als je verzekerd bent kun je een deel hiervan terugkrijgen via je verzekering, meer hierover lees je HIER.

Je kunt ook een behandeling van 60 minuten (met uitloop) inplannen Dit kost €60,00. Ook hiervan kun je een deel terugkrijgen, maar zal hetzelfde zijn als een standaard behandeling KLIK HIER

afspraak maken
Ontspan en beweeg beter