Manja Weijers

Pranic Healing behandeling

Wat is pranic healing behandeling?

Je hebt vast wel eens van reiki gehoord. Een behandeling waarbij energie gebruikt wordt om het lichaam te helpen bij herstel. Vaak zijn de handen heel warm van de behandelaar en raak je in een totale ontspanning. Een pranic healing behandeling werkt ook met deze energie. Alleen wordt het net iets anders ingezet.

Er zijn namelijk protocollen ontwikkeld waarbij bij elke klacht (wetenschappelijk) onderzocht is waar je het beste die energie kunt geven. Daarnaast wordt er ook gekeken of je daadwerkelijk op die plek energie nodig hebt of dat er juist energie is opgehoopt. Je kunt je voorstellen dat het lichaam bij een infectie meer energie vast houdt, er ontstaat warmte en zwelling. Bij een infectie worden afvalstoffen weggeruimd. Dit ‘zie’ je terug in de energie die je lichaam uitstraalt. Door ook dat te behandelen geef je het lichaam weer nieuwe frisse energie om te gebruiken en te herstellen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Je hoeft zelf niks te doen. Je zit in een stoel, of ligt op een bank. Sommige mensen merken gelijk wat van de behandeling en andere merken het pas later. Vaak zijn het subtiele veranderingen die tot 3 dagen doorwerken. Allereerst wordt je gehele energielichaam schoongemaakt, en krijgen de lokale plekken (zoals de chakra’s) extra aandacht. Daarna wordt er pas nieuwe energie gegeven. Dit gebeurd allemaal op een kleine afstand, je wordt hierbij niet aangeraakt. Na het vitaliseren wordt de energie gestabiliseerd, zodat het niet vervliegt. Je mag daarna 12 uur niet douchen of zwemmen.

Wat merk je er van?

Dat is dus wisselend per persoon. Sommige voelen zich rustiger, ontspannen, frisser, opgeruimd. Anderen voelen niks, maar merken pas als ze thuis zijn dat er iets veranderd is, of pas na een paar dagen.

Waarom geef ik dit?

Ik doe en geef alleen technieken/therapieën die ik zelf ook eerst ondergaan heb. Pranic healing heeft mij enorm geholpen toen mijn lichaam in een shock situatie zat (dit wist ik pas de volgende dag toen ik de symptomen ging opzoeken) en ik alleen aan een vriendin kon denken die pranic healing deed. Ik vroeg haar of ze me kon helpen en nadat zij was gestart nam mijn shock langzaam af. Als je behoefte hebt om het hele verhaal te horen, dan kun je me hier Maak afspraak

altijd over mailen.

Kosten

Een behandeling duurt 60 minuten en kost EUR 60.
Dit is inclusief btw en kun je niet terugvragen bij de verzekering.