Manja Weijers

Reiki 1 en begeleiding

Wist je dat je je cursist meer kunt laten ervaren bij de juiste begeleiding in een houding? Je geeft je cursist vertrouwen, ze komen dieper en kunnen beter loslaten. Het enige wat je hoeft te doen is af te stemmen en je handen op de juiste plek te plaatsen. Zonder te duwen, zonder ‘geweld’. Alleen afstemmen en meegaan in de flow van je cursist. Ook voor jou is dit heel helend om te doen. Energie stroomt en je bent zelf ook volledig in het nu.

Wat leer je in deze 2 dagen?

 • Reiki I (+ certificaat)
 • Toepassen van energiewerk in je yogales
 • Reiki geven 1-op-1
 • Hoe bouw je een reiki behandeling op
 • Versterk je intuitie
 • Hoe je begeleidt
 • Welke begeleiding je toepast in welke houding
 • Wanneer je niet begeleidt

Kosten: €300 (inclusief reiki I certificaat)

Wanneer: 3 en 4 oktober 2020
Waar: 
Stationsweg 60, Ede (yogastudio Sasana)
Hoe laat:  
zaterdag: 13.00-17.30max   zondag: 10.00-17.30max

Om aan te melden:  stuur  een mail met je gegevens naar info[at]manjaweijers.nl . Er zijn nog 2 plekken vrij. Stuur daarom snel een mail als je nog interesse hebt! 

De algemene voorwaarden vind je onderaan bij ‘veel gestelde vragen’.

Deze kennis deel ik nu samen met Vera aan jou.
Over Vera

Mijn naam is Vera en ik geef yin yoga, yoga nidra en fascie yoga in Ede en Oosterbeek. Yin Yoga was voor mij de eerste stap in het herinneren wie ik in werkelijkheid ben. De lichamelijke klachten die ik heb ervaren, waren sleutels om mezelf voorbij alle verhalen, ideeën en gedachten beter te leren kennen. Dit jaar heb ik samen met Manja de derde graad Reiki gehaald. In eerste voor eigen gebruik om meer in mijn kracht te komen. Ik merk hoeveel deugd en wat voor een toevoeging het kan zijn om universele energie te laten doorstromen en vanuit daar te delen met anderen. Tijdens mijn lessen stem ik mij af en Reiki helpt mij om de grootste bijdrage die nodig is te kunnen zijn. Ik kijk er erg naar uit jullie samen met Manja te mogen ontmoeten.Wees welkom,
lieve groet,
Vera – www.connectyin.com

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor jou als je meer diepgang wilt in je yin yogalessen. Je weet niet zo goed hoe je mensen kunt begeleiden. Of je vindt het lastig om mensen aan te raken. Heb je al reiki I? Dat is geen probleem, ook dan kun je meedoen. Je mag de inwijdingen opnieuw ontvangen als je dat wilt, zo laat je de energie nog meer stromen. Maar je zult ook veel hebben aan de begeleiding en afstemming met je cursist. Ben je geen yogadocent, maar doe je vaak yin yoga en wil je reiki I doen? Natuurlijk mag je meedoen, maar je kunt ook een reiki I wijding doen zonder yin yoga workshop.

Algemene voorwaarden

 • Volledige restitutie is alleen mogelijk indien 31 dagen van te voren is afgemeld, daarna krijg je 50% terug en 7 dagen van te voren krijg je niks terug. Dit geldt niet als de les door mijzelf wordt afgezegd, dan krijgt iedereen het volledig betaalde bedrag terug.
 • Ondertekende is niet verantwoordelijk voor lichamelijke klachten die opgelopen zijn tijdens deze workshop. Alle houdingen zijn veilig om te doen indien ​je goed naar je lichaam luistert. Als je buurman verder komt betekent dat niet dat jij ook verder moet komen, ieder lichaam is anders.
 • Als de les om 13.00 is begonnen kan ik de deur niet meer openen, dus kom op tijd.