Manja Weijers

Reiki 2 en begeleiding

Nog meer verdiepen en de energie laten stromen

Wist je dat je je cursist meer kunt laten ervaren bij de juiste begeleiding in een houding? Je geeft je cursist vertrouwen, ze komen dieper en kunnen beter loslaten. Het enige wat je hoeft te doen is af te stemmen en je handen op de juiste plek te plaatsen. Zonder te duwen, zonder ‘geweld’. Alleen afstemmen en meegaan in de flow van je cursist. Ook voor jou is dit heel helend om te doen. Energie stroomt en je bent zelf ook volledig in het nu.

We gaan echt de diepte in kwa energiewerk. Je leert het voelen bij jezelf. Je leert het versterken. Je leert om verschillende ‘hulpmiddelen’ in te zetten. Je leert af te stemmen met je cursisten en van afstand te begeleiden. Dit kan zijn vanaf je mat. Of op plekken waar je niet bij kunt met je handen, door de houding.

Wat leer je in deze 2 dagen?

  • Reiki II (+ certificaat)
  • Energie geven op afstand (bv vanaf je matje)
  • Afstemmen en begeleiden in houdingen
  • Verschillende technieken om te verdiepen
  • Energie nog meer laten stromen
  • je intuitie versterken

Wat is je investering voor deze leuke en interessante cursus?

Kosten: €300 (inclusief reiki II certificaat)

Let op, alleen als je reiki I gedaan hebt en (yin) yogadocent bent.

Wanneer: nieuwe datum volgt
Waar: 
Stationsweg 60, Ede (yogastudio Sasana)
Hoe laat:  
zaterdag: 13.00-17.30max    zondag: 10.00-17.30max

Om aan te melden: stuur een mail met je gegevens naar info[at]manjaweijers.nl . Er is nog 1 plek beschikbaar

Voor wie is deze workshop?

Als je reiki 1 bij ons gedaan hebt en nog meer wilt verdiepen. De energie nog meer wilt laten stromen, zeker in combinatie met yin yoga. Maar ook als je elders reiki 1 inwijding gedaan hebt. Heb je al reiki 2 en 3 elders gedaan? Ook dan ben je welkom. Deze bijscholing gaat verder dan reiki 2. Je leert verschillende technieken en we focussen ons op begeleiding in yin houdingen. Yin yoga docent zijn is dus wel een vereiste. 

Algemene voorwaarden

  • Volledige restitutie is alleen mogelijk indien 31 dagen van te voren is afgemeld, daarna krijg je 50% terug en 7 dagen van te voren krijg je niks terug. Dit geldt niet als de les door mijzelf wordt afgezegd, dan krijgt iedereen het volledig betaalde bedrag terug.
  • Ondertekende is niet verantwoordelijk voor lichamelijke klachten die opgelopen zijn tijdens deze workshop. Alle houdingen zijn veilig om te doen indien ​je goed naar je lichaam luistert. Als je buurman verder komt betekent dat niet dat jij ook verder moet komen, ieder lichaam is anders.
  • Als de les om 13.00 is begonnen kan ik de deur niet meer openen, dus kom op tijd.