Manja Weijers

soepele schouders

Tarieven

Intake en behandeling met en zonder verwijzing (betalen met pin)
Dit is een intake van 45 minuten (€55,00) en een behandeling van 45 min (€50,00), de factuur krijgt 2 codes en hierdoor krijg je ook voor 2 codes vergoed door de verzekering. (Voor kinderen geldt een kortere intake en behandeling)

90 minuten EUR 105

Reguliere fysiotherapie sessie
60 minuten EUR 70

Reguliere fysiotherapie sessie aan huis (Utrecht, omgeving praktijk)
30-40 minuten EUR 55
Bij langere reistijd dan 10 minuten met de fiets komen er extra kosten bij van €15

Reiki/ontspanning/energiewerk/ Access Bars/ coaching 

  • 1,5 uur sessie EUR 127 incl btw ( EUR 105 excl btw) Kan ook als coaching gebruikt worden
  • Traject van 4 behandelingen EUR 448 ipv €508. (incl btw). Kan ook als coaching gebruikt worden.

Hoe ik behandel

Een goed en totaal beeld van je krijgen vind ik belangrijk. Zo raffel ik het onderzoek en de behandeling niet af. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de plek waar je last hebt, maar naar je hele lichaam. De intake is daarom langer dan een normale fysiotherapeutische intake en bevat naast een uitgebreid onderzoek ook een behandeling.

Wat krijg je hiervoor?

60 minuten lang mijn volledige aandacht en inzet om de echte oorzaak van je klacht te vinden en te behandelen. Mijn doel is je zo snel mogelijk klachten vrij en zelfstandig te krijgen. Je krijgt toegang tot filmpjes, we onderhouden e-mail contact voor oefeningen en om de vooruitgang te monitoren en ik sta altijd klaar voor vragen.

Merk ik binnen een paar behandelingen geen vooruitgang dan zal ik niet langdradig door behandelen, maar samen op zoek gaan naar een andere oplossing.


Preventieve behandelingen

Heb je geen echte klachten, maar wil je gewoon beter bewegen? Of heb je behoefte aan een prive yogales. Dat kan ook. Samen stemmen we af op jouw wensen. KLIK HIER om contact op te nemen en je wensen door te geven.

Adres

Herenweg 43
3513 CB Utrecht

Meer informatie KLIK HIER

Waarom contractvrij?

Macht, de verzekeraars krijgen dat steeds meer over de fysiotherapeuten. Ze mogen in behandeldossiers kijken en bepalen het aantal behandelingen dat wij mogen geven bij een bepaalde klacht. Er worden veel eisen gesteld zoals het versturen van enquêtes. Als de uitkomst van deze enquêtes te laag is, of als er niet voldoende ingevuld worden, wordt het te ontvangen tarief daarop aangepast. Dus als niemand zin heeft om een enquête in te vullen, krijg ik minder betaald.

Daarnaast wordt ook bepaald wat voor behandeling je eigenlijk zou moeten geven, dmv protocollen. Elke persoon is anders, elke klacht is anders. Ik ben van mening dat een verzekeraar niet kan bepalen hoeveel behandelingen jij als individu nodig hebt en wat voor behandeling dit is. Ook willen ze dat we enorm veel bijhouden aan administratie en het behandeldossier. Hier gaat veel tijd en frustratie in zitten. In de aangeboden contracten geven de zorgverzekeraars mij namelijk niet de vergoedingen en de ruimte om de kwaliteit te leveren die ik voor ogen heb. Dit betekent dat ik als therapeut voor jou werk en niet voor de verzekeraar.


Wat betekent contractvrij voor jou?

Je betaalt een behandeling gelijk bij mij. Via de mail ontvang je een factuur, die je kunt insturen naar je verzekeraar. Bij een aanvullende verzekering krijg je ongeveer 70% terug, maar heb je een restitutie verzekering, dan ontvang je in bijna alle gevallen (behalve CZ) 100% terug. Wil je hier mee informatie over kun je contact met me opnemen. De intake kun je als onderzoek EN behandeling declareren. Helaas heb je bij een aantal verzekeringen een verwijzing nodig, want ze denken dat ik zonder contracten niet kan bepalen of ik je mag behandelen of terug moet sturen naar de huisarts. Dit geldt voor jou als je verzekerd bent bij;
– Zilveren Kruis Achmea
– Menzis
– Zorg&Zekerheid en
– De Friesland

Let op! Zorgverzekeraar CZ Just vergoed niks van je behandeling bij mij, ook al ben je aanvullend verzekerd.

Via deze link vind je de vergoeding die je krijgt per verzekering. Let op neem contact op met uw eigen verzekering bij twijfel: KLIK


Afzeggen van de afspraak

24 Uur voor de afgesproken behandeling dien je een afzegging te melden. Wanneer dit niet gebeurt, zal de behandeling in rekening gebracht worden. Alleen in zeer bijzondere omstandigheden kan van deze regel worden afgeweken. Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan telefonisch, of via info@manjaweijers.nl.