Manja Weijers

soepele schouders

Tarieven

Tarieven

Een goed en totaal beeld van je te krijgen vind ik belangrijk. Zo raffel ik het onderzoek en de behandeling niet af. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de plek waar je last hebt, maar naar je hele lichaam. De intake is daarom langer dan een normale fysiotherapeutische intake en bevat naast een uitgebreid onderzoek ook een behandeling.

Wat krijg je hiervoor?

45 minuten lang mijn volledige aandacht en inzet om de echte oorzaak van je klacht te vinden en te behandelen. Mijn doel is je zo snel mogelijk klachten vrij en zelfstandig te krijgen. Je krijgt toegang tot filmpjes, we onderhouden e-mail contact voor oefeningen en om de vooruitgang te monitoren en ik sta altijd klaar voor vragen.

Merk ik binnen een paar behandelingen geen vooruitgang dan zal ik niet langdradig door behandelen, maar samen op zoek gaan naar een andere oplossing.

 

Intake en behandeling met en zonder verwijzing
75 minuten
EUR 85

 

Reguliere somatische fysiotherapie sessie
45 minuten EUR 40
60-75 minuten EUR 60

Reguliere somatische fysiotherapie sessie (aan huis, Utrecht)
30-45 minuten EUR 45

Intake en/of begeleide oefeningen via skype
30 minuten EUR 30

 


Preventieve behandelingen

Privé yoga therapie behandeling/ reiki*
30 minuten €35,–                           10-ritten 6mnd geldig €315,–
60 minuten €60,–                           10-ritten 12mnd geldig €540,–

Rite van de baarmoeder incl reiki behandeling (meer info klik hier)*
Op dit moment geef ik even geen rites meer, stuur me een mail zodat ik je op de hoogte kan houden wanneer ik weer start. 
60 minuten EUR60

Pranic Healing behandeling (meer info klik hier)*

Algemene check en healing
30 minuten EUR 35

Behandeling
60 minuten EUR 60

*incl btw, niet terug te vragen bij verzekering

Adres

Dinsdag en donderdag:

Amsterdamsestraatweg 128-134 (binnen praktijk Dom)
3513AL Utrecht

Maandag en vanaf 22 oktober zit ik volledig in mijn nieuwe praktijk

Studio 3, boven
Weg naar Rhijnauwen 3
3584 AD Utrecht

Er is een grote parkeerplaats en parkeren is gratis. Verder stopt bus 12 voor de deur, bushalte Krommerijn Zwembad. 

Waarom contractvrij?

Macht, de verzekeraars krijgen dat steeds meer over de fysiotherapeuten. Ze mogen in behandeldossiers kijken en bepalen het aantal behandelingen dat wij mogen geven bij een bepaalde klacht. Er worden veel eisen gesteld zoals het versturen van enquêtes. Als de uitkomst van deze enquêtes te laag is, of als er niet voldoende ingevuld worden, wordt het te ontvangen tarief daarop aangepast. Dus als niemand zin heeft om een enquête in te vullen, krijg ik minder betaald.

Daarnaast wordt ook bepaald wat voor behandeling je eigenlijk zou moeten geven, dmv protocollen. Elke persoon is anders, elke klacht is anders. Ik ben van mening dat een verzekeraar niet kan bepalen hoeveel behandelingen jij als individu nodig hebt en wat voor behandeling dit is. Ook willen ze dat we enorm veel bijhouden aan administratie en het behandeldossier. Hier gaat veel tijd en frustratie in zitten. In de aangeboden contracten geven de zorgverzekeraars mij namelijk niet de vergoedingen en de ruimte om de kwaliteit te leveren die ik voor ogen heb. Dit betekent dat ik als therapeut voor jou werk en niet voor de verzekeraar.


Wat betekent contractvrij voor jou?

Je betaalt een behandeling gelijk bij mij. Via de mail ontvang je een factuur, die je kunt insturen naar je verzekeraar. Bij een aanvullende verzekering krijg je ongeveer 70% terug, maar heb je een restitutie verzekering, dan ontvang je in bijna alle gevallen (behalve CZ) 100% terug. Wil je hier mee informatie over kun je contact met me opnemen. De intake kun je als onderzoek EN behandeling declareren. Helaas heb je bij een aantal verzekeringen een verwijzing nodig, want ze denken dat ik zonder contracten niet kan bepalen of ik je mag behandelen of terug moet sturen naar de huisarts. Dit geldt voor jou als je verzekerd bent bij;
– Zilveren Kruis Achmea
– Menzis
– Zorg&Zekerheid en
– De Friesland

Via deze link vind je de vergoeding die je krijgt per verzekering. Let op neem contact op met uw eigen verzekering bij twijfel: KLIK


Afzeggen van de afspraak

24 Uur voor de afgesproken behandeling dien je een afzegging te melden. Wanneer dit niet gebeurt, zal de behandeling in rekening gebracht worden. Alleen in zeer bijzondere omstandigheden kan van deze regel worden afgeweken. Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan telefonisch, of via info@manjaweijers.nl.